INTERVJU BOŽIDARA MILOVANOVIĆA ZA HAPPY.RS O ODNOSU SA ŠMIZLOM: Njeni ispadi su jedni od razloga koji ugrožavaju našu vezu!

 

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Božidar Milovanović Boža, govorio je o svom odnosu sa Šmizlom i o zajedničkom planovima za budućnost .Sve nas je zanimalo da li je nezgodan temperament Šmizle uplašilo ukućana i da li ga je to direktno odguralo u zagrljaj svoje bivše devojke Anđele koja se nalazi van kuće. Da priča bude još zanimljivija, šuška se da je Boža započeo i flertovanje sa Aleksandrom Tasić Cokom

1. U vili "Parova" se ponela priča da ti se pre ulaska u kuću dopala Coka. Juče u toku dana desila se rasprava između tvoje devojke Jovane Novaković Šmizle i Coke. Da li opravdaš ponašanje svoje devojke? Jel' njena netrpeljivost proizilazi zbog saznanja da ti se Coka sviđala pre ulaska u vilu? 

- Pre ulaska sam imao priliku da sa Aleksandrom provedem jako malo vremena. Tada mi se svidela kao osoba. Itekako opravdavam njen stav i reakcije, ali ne i psovke i udarce, to joj nikako ne treba. Mnogo puta sam joj skrenuo pažnju na to da ne treba da se toliko kida i da dozvoli da je svako izbaci iz takta. Naravno da nije, netrpeljivost proizilazi iz njihovog ličnog konflikta, jer ova priča oko njenog dopadanja za mene je glupost, baš nasuprot ona je sa mnom koketirala. Čak se naljutila na mene kada me je pre ulaska pitala da zajedno budemo u krevetu a dobila odgovor da sam već rezervisan za Voljenku. Tako da, da sam hteo da budem sa njom mogao bih. Čak i mislim da je veza sa Lakićem počela iz jedinog preostalog izbora oko podele kreveta.

2. Mnogi smatraju da si nakon odsustva iz vile, zbog posete mami iskoristio priliku da se vidiš sa bivšom devojkom Anđelom. Da li je to istina? Postoji li mogućnost da se pomirite?

- Sram bilo svakoga ko je mogao tako nešto uopšte da pomisli. Meni je majka bila na samrti, a Anđela je kao čovek došla i mene da vidi, što ne znači da pre toga nije posetila majku. Kako neko može da pomisli da neko koristi takvu situaciju. Mi nismo zajedno dve godine, naša priča je odavno ispričana, ja sam joj rekao da ću joj u životu uvek pomoći kada joj to zatreba. ne postoji mogućnost za pomirenjem jer da je postojala to bi se več dogodilo.

3. Priča o Anđeli dodatno je uznemirila Šmizlu. Kakav je sada vaš odnos? Šta možemo očekivati od vas dvoje u nastavku rijalitija? Je li Šmizla devojka sa kojom planiraš nešto ozbiljnije?

Naravno da je uznemirilo a koga ne bi? Nakon dosta pritiska i turbulencija, sve bolje i bolje funkcionišemo. Volim je, i pokazala mi je više puta koliki je čovek i ne prestaje da me oduševljava. Žao mi je što ljudi ne vide njenu dobru stranu u koje se iz dana u dan sve više zaljubljujem.Svi vide samo njene psovke, ruzne reči izgovorene u afektu. očekujte da ćemo biti ono što jesmo, surovo realni i zaljubljeni. Radićemo na tome da dolazi sve manje do njenih ispada. Njeni ispadi su jedni od razloga koji ugrožavaju našu vezu. Planiram ozbiljno sa njom kad izađem.

 

 

 

Izvor:Happy.rs
Foto:Arhiva

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost