JELENA I IVAN NA UDARU LOŠIH KOMENTARA: Marinković dobio pismo od svoje bivše administratorke! Bezuspešno pokušao da se "opere"!

Ivan Marinković i njegova devojka Jelena Ilić, glavna su tema u vili "Parova" u sedmici koja je iza nas.

Naime, Ivanova sestra, kao i Jelenina porodica nikako ne podržavaju njihovu vezu, a pala su i teške reči od strane Jovane, Jelenine sestre.

U toku emisije "Upoznajte parove", stiglo je pismo u vilu, a napisano je Marinkoviću.

- Više me ne zanima da li mi veruješ, nisam frustrirana baba, godište sam tvoje majke.Nemam lažan profil, kao pojedinci.Imam mnogo osuda od strane tvojih prijatelja za ponašanje prema sestri.Portali bruje o tome.Kada je Ilijanina majka pričala kako su izgubili ognjište, ja sam poslala sliku tvoju sa ocem, koji je izgubio svoje ognjište i ostavio dvoje male dece.Suđena ti je južna pruga, ali u njihovo jajce, nema žumance.Mogli smo da popijemo kafu bar jednom, ali od ološa i draguljica nisi imao vremena za to.Molila sam Radeta na finalu da ti bude podrška i odveze te kući.Mogu svašta još da kažem o tebi, ali ostaću dama - pisalo je u pismu koje je Milica, bivša administratorka Ivanove fan stranice poslala.

Ivan je pokušao da objasni zašto se sa Milicom nije našao, po izlasku iz šeste sezone "Parova":

- Milica je napisala dve neistine.Što se klipova tiče, Milica i Tanja su stvarno bile ažurne.Milica je mene branila u porukama koje je slala, vidim da je razočarana.Đta da joj radim, žao mi je, ali ne mogu više da objašnjavam -

- Ja sam moje fanove mnogo puta ispoštovao.Žao mi je što ne mogu da putujem po celoj Srbiji kako bi obilazio pojedince koji me podržavaju -

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost