BAKI B3 KONAČNO PROGOVORIO O ODNOSU SA DINOM: Sve je ovo igra. Dina je lepa i pametna devojka, ona zna šta radi, a znam i ja!

 

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, je srpski pevač i igrač. Rođen je 28. novembra 1971. godine u Beogradu gde i danas živi i radi. Trenutno se našao u žiži interesovanja zbog cimerke Dine Glorini, sa kojom boravi u vili i nagađanja da njih dvoje gaje emocije jedno prema drugom. Evo šta on kaže na to:


1. O tvom odnosu sa cimerkom Dinom Galorini se mnogo spekuliše. Da li možeš da pojasniš vaš odnos, s obzirom da to mnogima izgleda da se "muvate" ?

- Nema od toga ništa, žao mi je što ste se ponadali i očekivali da jeste i da drugi vide tako; mislim da sam na televiziji, u filmu ili seriji, pa moram i ja da budem glumac i pokažem svoje glumačke sposobnosti. Dina je pametna i lepa devojka i zna šta radi, isto kao i ja. Samo se igramo. Uspeli smo da skrenemo pažnju i to je u redu.

2. Dina tvrdi da si "ljubomorisao" zbog njenih udvarača na "Alo" žurki, možeš li da prokomentarišeš zbog čega si to uradio, ukoliko ste samo drugovi?

- Nije istina, taman posla. Na žurci smo bili zajedno, na okupu nas četvoro. I lepo smo se družili i uživali.

 

3. Šta misliš kako na vaš odnos gleda tvoja supruga, koja bi trebalo uskoro da se porodi?

- Moja žena je normalna žena i shvata moj posao i učešće u rijalitiju. Zna da me zanima markteting i posao kojim se bavim. Razgovarao sam sa njom pre ulaska i zna za koga se udala. Shvata moju igru ovde u rijalitiju. Kada kažem zna za koga se udala, mislim na to da sam ja muzičar i da putujem, da nastupam po klubovima, diskotekama, gde su većina žene na mojim nastupima i nisam vodoinstalater. Porodica mi je sve i to je upravo ono što me najviše ispunjuje.Živim i radim za porodicu i to je sve što imam.

 

 

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost