IZABELA I SLAĐA NA IVICI NERVNOG SLOMA: Bels oborila rekord! ONA je takmičarka koja do sada ima najviše novčanih kazni!

Izabela Alijoski, takmičarka koja je proglašena za najveću svađalicu, ali i za nekoga ko je najrazmaženiji u vili "Parova", ne prestaje da se inati sa Produkcijom.

Naime, Izabela je želela da napravi svoju listu pitanja na koja bi odgovarala, a kako to nije moguće, ona je odbila odlazak na poligraf.

Bels je izgleda krenula Brendonovim stopama, koji je u prošloj sezoni pomislio da može nadmudriti produkciju odbijanjem poligrafa, te je ovoga puta kažnjena najstrože do sada, a njena kazna je oduzimanje honorara u iznosu od 2.000 evra.

Međutim, tu nije kraj njenim novčanim kaznama.Uoči emisije "Parograf", kada je Vladimir Savić bio u glavnoj ulozi i ogolio svoj život pred milionima, Izabeli je te večeri pružena prilika da odgovori na pitanja koja je sama napisala, alai je takmičarka i taj izazov odbila, te je ponovo kažnjena.

Izgleda da učesnica sedme sezone ne mari za izgubljeni novac, te je juče uspela da se zameri i voditeljki Anđeli Lakićević, drsko joj odbrusivši, te je i za to adekvatno kažnjena, oduzimanjem od honorara u iznosu od 300evra.

Ono što je interesantno, jeste da je Slađa više nego besna na svoju ćerku, a juče je čak bila i na ivici nervnog sloma:

- Pa sav novac su ti oduzeli, da li si normalna? Ne moram da te podsećam da smo zbog novca ušle, a ti si neko ko je najviše para ovde izgubio -

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost