Izvor:
09.11.2018 u 02:52
0

JELENA OTVORILA OČI IVANIJI: Moj ti je savet da se NE BLAMIRAŠ!(FOTO)

Večeras su se učesnice rijalitija "Parovi", Ivania Bajić i Milica Cvetanović, koja je nedavno postala deo šoua, nadmetale koja bolje peva.

Kako je Ivania nešto pre toga izajavila da želi da postane popularna pevačica, iako je svesna da ne poseduje neke glasovne sposobnosti za razliku od Milice, naišla na osude od strane mnogih učesnika.

Naime, Ivanija smatra da je ona "kompletan paket" kada je pevačka karijera u pitanja, a da Milica, koja to radi vrhunski, nema "ono nešto", što joj je potrebno da bude vrhunska zvezda.

Jelena Ilić, nije mogla da se suzdrži, a da Ivanii iz najbolje moguće namere da savet, za koji se nada da će ga poslušati i da će uroditi plodom:

– Milica je devojka koja odlično peva, i sada joj neko sa strane kaže da ona nema "ono" nešto – izjavila je Jelena, pa zatim nastavila

– Ti imaš samo samopouzdanje, a ona devojka ima i samopouzdanje i talenat. Moj ti je savet da se ne blamiraš – zaključila je Ilićeva, misleći na Ivaniu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter