Izvor:
09.11.2018 u 01:41
0

BURAN RASKID ŠMIZLE SA BOŽOM: Ja sam odlučila da ti i ja više NE FUNKCIONIŠEMO! Stidi se sebe, OLOŠU jedan!(FOTO)

Nakon što je učesnik sedme sezone rijaliti programa "Parovi", Nikola Lakić izjavio da Jovana Novakov Šmizla nabija tenziju svom dečku Božidaru Milovanoviću Boži, nastao je pravi raskol između ovog ljubavnog para.

Boža je u tom trenutku ustao i rekao da voli svoju devojku Šmizlu i da ga bezobzira na sve ništa ne zanima, a zatim je ubrzo usledila svađa.

Njih dvoje su se izolovali od svih u dvorištu, kad je Boža izjavio da su njihove rasprave nebulozne, pa čak je i u jednom momentu uvredio, a Šmizla burno odreagovala:

– Opet svađa oko istih stvari, ko je ovde glup, pa ti ne ceniš sebe – izjavio je Boža.

– Ja sam odlučila da ti i ja više ne funkcionišemo, da li ti možeš da budeš normalan i da provodiš vreme sa svojom devojkom ili da budeš sa svojim drugarima? Stidi se sebe, ološu jedan izjavila je Šmizla.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter