Izvor:
21.10.2018 u 15:02
0

BURNO NEDELJNO POPODNE: IVAN I ŠMIZLA NAPRAVILI HAOS U VILI! (FOTO)

Tokom ovog popodneva Ivan i Šmizla su došli u novi konfilkt, zbog kojeg se orila cela vila!

Novi predsednik vile "Parova", prema glasovima učesnika je Elvin Kadrić – Kadra, koji je po prvi put održao porodični sastanak. Na tom sastaku Šmizla i Ivan su došli u sukob mišljenja, a onda je nastao haos.

– Ovaj Elvin ne zna da vodi sastanak, seo je na fotelju i počeo da lupa gluposti, ajmo svi da izađemo u dvorište – poručio je Ivan svojim cimerima, međutim, Šmizla je odmah reagovala.

– Ma ko si ti da teraš nekoga da izađe sa sastanka? Glupi alkoholičar nema prava da pisne jedno slovo, a kamoli da pravi bune i pobune – drska je bila Šmizla.

Iako su u jednom momentu svi takmičari krenuli da viču i da se svađaju, Šmizla je nastavila.

– Majmunčino jedna, ti tako glup ne možeš nikome da budeš uzor, bolje izađi napolje, jer ne mogu da te gledam, raspali kretenu – oštro mu je govorila Šmizla.

Izgleda da je prvi porodični sastanak prošao veoma turbulentno jer su se konflikti nizali.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter