Izvor:
20.10.2018 u 15:07
0

PRODUKCIJA NAJAVILA RAZOTRKIVANJE ISTINE: Bakijeva AFERA sa Dinom će večeras izaći na videlo?!

Večeras je Produkcija najavila ono što su mnogi čekali.

Poslednjih dana afera između Andrije Đoganija i Dine Galorini među glavnim je temama u vili, a sada će na videlo izaći ono što su svi čekali.

Kao što je već poznato, jučerašnje iznenađenje za Bakija u početku je bilo veoma uznemirujuće, s obzirom da njegova žena nije želela da se odazove na poziv i to sve zbog ćerken srpske heroine.

U toku emisije ,,Tajne parova" Produkcijski tim pripremio je zakusku koja će raskrinkati takmičare u vili.

Dina je izjavila da gaji osećanja prema Bakiju:

Istina je da osećam prema Bakiju nešto, ali sa moje strane je samo prijateljski, dok sa njegove nisam sigurna – iako je Dina izjavila kasnije da više neće pričati sa Andrijom, ona je tokom dana provodila većinu vremena sa popularnim denserom devedesetih.

Međutim, to nije sve, pored njih dvoje, uslediće iznenađenje kom se niko neće nadati.

Zato ne propustite još jednu uzbudljivu emisiju koja će sigurno promeniti tok događaja u rijalitiju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter