Izvor:
15.10.2018 u 19:04
0

PRAVILI JEDNO DRUGO LJUBOMORNIM: Coka uhvatila Lakića u strastvenom poljupcu sa Dinom Galorini! (VIDEO)

U toku emisije ,,Istina – Izazov" na Happy televiziji, ali u jednom trenutku sve je postalo drugačije.

Dok je Coka bila u Tajnoj sobi, društvo joj je pravio Mastor Džonatan koji je imao ozbiljnu nameru da osvoji plavušu, što muje po svemu sudeći i pošlo za rukom.

Aleksandra je jela slniše, dok je mastor sedeo tik uz nju i šarmirao je svojim beskrajnim smislom za humor, ali kada se na televizoru pojavila fotografija njenog izabranika Lakića i Dine Galorini u strastvenom poljupcu, Coka je doživela nervni slom:

Nikola, vidim te šta radiš – vikala je Coka od neverice da je uhvatila svog dečka u ljubavnom zanosu, dok nije želeo da joj se obrati.

Dina je pristala na ulogu ljubavnice, kako bi Nikola pokazao svojoj izabranici da ne zavisi od njene ljubavi, pa je sve izgledalo kao španska serija u režiji mladih takmičara.

Međutim, sa druge strane, Džonatan je već izjavio da bi bio sa Cokom i pored toga što je pred ulazak rekao da ima devojku, pa da li je uspeo u tome da je osvoji?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter