Izvor:
15.10.2018 u 17:26
0

ILIJANA U ŠOKU: Reči koje joj je uputila Vesna ostavile su je ZABEZEKNUTU! HAOS U VILI!

Vesna Zečević, progovorila je o svojoj nesuđenoj snajki, Ilijani Vagić.

Kako je došla da podrži svog sina, koji je od početka rijalitija obeležen kao nasilnik prema ženama zbog priče koju je ispričala njegova bivša ljubavnica, Ilijana, koja je svojom pričom protresla region.

Tek nakon nekog vremena, došlo je do razoktirvanja istine, s obzirom da je mama Vesna došla da otkrije sve navodne torture koje je plavokosa takmičarka radila nad njom, pa je započela:

Kad se malo malo zagrene ispod površine, možete videti da je ona rpe svega prepotentna, bezobrazna i nasilna po prirodi. Ali nije ota tako opasna, vremenom shvatite da je veliki manipulator, bezobzirna je i voli da splektari. Neumoljiva je kad treba da spetlja neku situaciju i kad treba da pomuti nekome nešto – izjavila je Vesna, a potom je potvrdila priču o famoznom šamaru koji je priznala na poligrafu, a sada je i Dikina majka ispričala još dodatnih stvari:

Ja sam se uverila da ona nema emocije prema ljudima, što sam se uverila tokom 5 godina koje je provela sa mojim sinom u odnosu. U decembru 2017 napravila je najveći skandal što je uradila, najmanje što je uradila je šamar koji mi je udarila. Ona je jedino to priznala, a što šta nije priznala, što se tiče psihičkog maltretiranja

Ilijana nije mogla da komentariše sve šta je rekla Vesna za nju, dodala je samo da smatra da po njenom mišljenju je sramota to što njegova majka priča za nju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter