Izvor:
15.10.2018 u 17:16
0

DIKINA MAJKA U VILI: Ilijana se hvatala za glavu! Vesna nije imala reči hvale o njoj, ali je odala svog SINA! (FOTO)

Voditeljka Miomira uvela je u emisiju ,,Upoznajte parove", a potom i predstavila svoje goste. Kako je Produkcija najavila, to je i ispunila, u studio se ušetala Vesna Zečević, majka Vladimira Dike, koja je nakon odgledanog VTR-a na kom je rikazana svađa između njenog sina i nesuđene snajke, Ilijane Vagić, nakon odigranog unakrsnog ,,Parografa", imala je oštru opasku na njih dvoje:

Još uvek izgelda da ona ima neku moć nad Dikom i nonšalantno se ponaša, a vidim da još uvek nešto tinja između njih. Ali se nadam da će to da se uskoro završi – izjavila je Vesna, želeći da istakne da je Dika ipak individua, ali da i dalje ima emocije prema plavokosoj takmičarki.

Međutim, ovo je samo početak, jer će se uskoro suočiti porodični trio, Ilijana, Dika i Vesna, kada ćemo saznati šta je istina sve ovo vreme.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter