Izvor:
15.10.2018 u 12:40
0

LAKIĆ SE NE SEĆA SVOJE DEVOJKE: Coka ponizila sve Nikoline bivše! Nakon njenog žustrog komentara, samo je zanemeo!

U toku je suđene u vili, gde su se sukobile plavuše protiv crnki.

Nikola Lakić, poznatiji rijaliti švaler, u svojoj karijeri promenio je mnoge devojke, a sada je na red došla i Aleksandra Coka Tasić, koja je mlada devojka, ali plave kose. Kako je već poznato, Lakić je kroz učešće u ovakvom formatu promenio devojke sa raznim bojama kose, ali mu je Coka odnela sve to u zabroav i promenila mu mišljenje.

Meni su oduvek bile interesantnije plavuše, privlačnije su – izjavio je Lakić, a potom ga je Miomira potsetila na pređašnje devojke koje su krasile njegovo ime u rijalitiju, pa se Coka ubacila i htela da ponizi sve njegove bivše:

Šta će, pogreši čovek, ali se vrlo brzo vrati na pravi put – izjavila je Coka.

Međutim, Lakić na to nije mogao ništa da odgovroi, budući da u luksuznoj vili prostor deli sa Izabelom Alijoski, njegovom bivšom devojkom, koja je brineta, sa druge strane rijaliti veze kao što je Anamarija Džambazov, koja je fatalna crnka, takođe se ne uklapa u profil devojaka kao što je Coka.

Da li je bivši fudbaler pao pod uticaj Aleksandrin ili je to sigurna karta do kraja?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter