Izvor:
15.10.2018 u 01:55
0

I POSLE SVIH IZGOVORENIH REČI: Enisa se i dalje druži sa Kristinom!? Pravdala joj se zbog OVOGA!

Od kada su raskinuli, Đorđe Tomić kivan je na Kristinu Delčev i to samo iz jednog razloga, jer je takmičarka prenela glasine za novodno njegovo neverstvo koje je počinio sa Aleksandrom Saškom Karailjaz.

Đorđe je za naš portal otkrio da je Kristina osoba o kojoj je Enisa govorila dosta ne tako pohvalih reči, te je naglasio da ne bi voleo da se njih dve više druže, jer je Kristina, kako je izjavio, vešt manipulator.

Tokom večeri Đole je izjavio sve šta je Enisa pričala za nju, što je povredilo Kristinu, pa su sele da porazgovaraju o svemu:

Stvarno ti kažem, nisam nikada nešto tog tipa rekla za tebe, nemam razlog – pravdala se Enisa, dok ju je Kristina pomno slušala, pa je dodala:

A prvom prilikom ću ga pitati za to, da mi objasni sve lepo – pravdala se Enisa.

Međutim, to nije sve, jer su takmičarke u društvu Voljenke Ilić se dotakle i veze između Đoleta i nje, pa je Enisa bila jasna, da mu neće oprostiti, dok ne bude bila sigurna u to šta je sve radio.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter