Izvor:
15.10.2018 u 01:32
0

ŽIZELA ISPRIČALA O PRVOM POLJUPCU: Njen najveći blam je prvi dečko! Pobegla je kod drugarica zbog SE*SA!

Na red je došla Ivana Živković, na društvenim rmežama poznatija kao Žizela. Ispričala je o svom prvom poljupcu, koji je za nju ostavio najinteresantniji momenat, jer je relativno sveže pamćenje, kog se vrlo rado seti.

Njeni ljubavni problemi poznati su širokom auditorijumu, ali ove detalje još niko nije znao.

Moj blamn vezan je za moj prvi poljubac koji se desio 2006 godine sa jednim dečkom kog sam upoznala u deiskoteci, pa smo mi bili zajedno, ali kao jer nismo imali ništa – započela je Ivana, pa dodaje:

Izašla sam sa drugaricama, i mi smo se pred njima poljubili pa smo se onda dopisivali, i onda smo rešili da idemo kod njega u stan. Počeli smo da se hvatamo, i on ode do toaleta a ja se obučem i pobegnem jer mije bilo neprijatno i odem kod svojih drugarica u diskoteku – ispričala je Žizela, pa je ispričala da sada kada ga vidi na ulici seti se svega i bude joj baš smešno zbog toga što se desilo, ali je onda ispričala o svom prvom intimnom odnosu:

A moj prvi se*s se desio 2008 godine, sa jednim dečkom kog sam volela 10 godina – ispričala je internet senzacija.

Međutim, takmičarima je bilo čudno kako je Ivana bila sa dva različita dečka, u dve različitie situacije koje se nisu podudarile, ali im je svakako bilo zanimljivo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter