Izvor:
15.10.2018 u 00:51
0

NASMEJAO SVE TAKMIČARE: Nikola ispričao največi blam sa devojkom!

Ponoćna emisija ,,Ispričaj svoj najveći blam" započeo je jednom od urnebesnih priča novog takmičara Nikole Anđelković. Takkmičari imaju za zadatak da ispričaju životne priče u kojima se nisu osetili baš najprijatnije, ali što će izazvati osmeh na licima, pa su u tom smeru i krenuli.

Naime, poznat je kao miljenik ženske publike, pa je u tom domenu i ispričao prvu priču. Svoju ljubavnu dramu sa bivšom devojkom:

Meni ortak objašnjavao kako se ljubi i ja išao po tim koracima, dakle, usne na usne. I u jednom trenutku ja krenem jezik da guram napred, a ona u nazad – ispričao je kroz osmeh Nikola, ali takmičarima nije bilo jasno šta je tu blam, misleći da je bio navalentan, pa je dodao:

Ustvari ono što je bilo zanimljivo jeste što ona nikada nije ni znala da se ljubi u usta

Potom su svi takmičari počeli na glas da se smeju, jer je on to ispričao na potpuno sarkastičan način.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter