Izvor:
14.10.2018 u 22:16
0

OTVORENO JE I PETO MESTO NA TABELI: Opasan momak sa ulice ostaje u vili!?

U toku je emisija ,,Izbacivanje", do sada su Ivan, Kristina, Jelena i Đorđe otkriveni na tabelama i trenutno se nalaze u sigurnoj zoni.

Ali došlo je vreme da se otkrije i peto mesto na tabeli. Voditeljka Bojana pročitala je nakon što je Produkcija pustila fotografiju takmičara:

Nije velika razlika između Đorđa i sledećeg takmičara, a sa 7, 4% ove nedelje sačuvan je Božidar Milovanović – izjavila je voditeljka.

Njegovo učešće pamtiće se po životnoj priči koju je ispričao, kao dete morao je da se snalazi sam na opasnim mestima, a u vili mu se desila najveća ljubav sa Jovanom Novakov – Šmizlom, te je izjavio:

Pošto je ove nedelje prošao kao sačuvani takmičar, Jovani je bilo drago, jer ne bi mogla da živi u velelepnoj vili pored svih luksuznih uslova bez Bože, jer kako je već izjavila, on je njoj najveća ljubav.

Ostalo je da se otkriju samo još dva mesta, Dina Galorini i Bratislav.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter