Izvor:
14.10.2018 u 20:26
0

LJUBAV JE ODRŽALA U RIJALITIJU: Otvoreno treće mesto na tabeli!

Njihova ljubav pokazala je koliko je jaka.

U toku izbacivanja, Produkcija je otvorila i treće mesto na tabeli, te je voditeljka Bojana objavila ko je to u pitanju:

Sa 11, 3% glasova podrške ove nedelje sačuvali ste Jelenu Ilić – izjavila je voditeljka.

U prvom trenutku najviše je laknulo Ivanu Marinkoviću, s obzirom da je sa Jelenom u strastvenoj ljubavnoj romansi, ali je bio srećan jer je njegova ljuba sačuvana, sa druge strane, Jelena je imala samo da izjavi reči zahvalnosti:

Hvala svima, nisam se nadala ovom plasmanu, drago mi je da su ljudi prepoznali ljubav i da su glasali za nju – izjavila je Ilićka, a potom je Produkcija pustila video profil atraktivne takmičarke, dok je ona ostala u zagrljaju sa svojim voljenim. Istakla je da veza sa Ivanom je imala uticaja u njenom plasmanu, ali da je to normalna stvar.

Ove nedelje publika je sačuvala njihovu ljubav, da li je to zbog toga što su najavili da će postati po drugi put rijaliti par koji će doneti na svet Happy bebu?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter