Izvor:
14.10.2018 u 20:11
0

RUŽICA JOJ OČITALA LEKCIJU: Žizela nije imala kuda da pobegne! (FOTO)

Internet senzacija saterana je u ,,ćošak".

Emisija ,,Izbacivanje" na trenutak postala je ring dobacivanja uvreda, sa jedne strane stajala je Ivana Živkoivć, na društvenim mrežama poznatija kao Žizela, koja je u sedmu sezonu rijalitija ušla sa teškom životnom pričom.

Kako je vreme prolazilo, takmičari su u jednom trenutku okrenuli Ivan leđa, nazivajući je ,,folirantom", kao i da gledaoce hvata na tešku priču koju je proživela.

Sa druge strane ringa stajala je Ružica Veljković, koja je rešila da raskrinka Žizelu:

Ja sam sigurna da ti nisi ni išla kod dermatologa, shvati da z svaku bolest ima leka, a ja sam sigurna da ti to namerno nisi htela da rešiš – vikala je Ružica, pa je dodala:

Ovde ljude hvataš na tužnu priču od kada si ušla, takvih je bilo mnogo, ali nisu dugo ostali u vili, samo da znaš, nemoj misliti da ćeš ti daleko dogurati. Ti si neko ko je ovde pokazala da si izuzetan dobar manipulator

Ostali takmičari su se u većini mišljenja složili, ali Ivana je ostala dosledna svom načinu izbegavanja istine, pa je počela da se izvlači iz problema.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter