Izvor:
11.10.2018 u 09:26
0

NEKIM TAKMIČARIMA JE VREME ODBROJANO U VILI: Ni ne slute šta im se sprema! Produkcija spremila čistku u Parovima!

Rijaliti serija "Parovi" obara rekorde gledanosti i ruši sve granice.

Intrigantni zapleti, prevare, svađe, ljubavi, seks afere obeležile su dosadašnje emitovanje najvećeg rijaliti formata na Balkanu.

Kao što ste već navikli Produkcija često ume da iznenadi naše takmičare, ali ovoga puta stanarima vile biće priređeno ne tako prijatno iznenađenje.

Naime, ono što oni znaju jeste da je nedelja rezervisana za izbacivanje nekog od nominovanih takmičara, ali ne znaju da su sve bliži vanrednom napuštanju rijalitija.

Prošlo je dosta vremena od početka nove sezone i vreme je za čistku u Parovima.

Učesnici koji su najmanje doprineli šou programu, oni koji su tihi, povučeni ili pak oni neuredni, bezobrazni i svađalački raspoloženi, na korak su od ispadanja iz trke za glavnu nagradu.

Vi ste ti koji ćete glasati za one takmičare koji po vašem mišljenju ne zaslužuju da budu deo zabavno humorističkog programa.

Ostanite uz Happy televiziju i saznajte koji dan je rezervisan za vanredno iznacivanje iz vile.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter