Izvor:
24.09.2018 u 06:21
0

BENJAMIN TOTALNO NEZASIT: Koja cimerka je sledeća na spisku?! (FOTO)

U vili Parova među učesnicima koji su danonoćno pod nadzorom kamera i pod budnim okom publike nalazi se i mladi Sarajlija Benjamin Spahović koji iz dana u dan pokazuje onu drugu stranu medalje muškog ponosa.

Benjo je u vilu ušao kao čovek koga čeka žena s kojom nije u braku, ali ima jednogodišnje dete s njom.

Već u toku prve nedelje programa Benjo se upustio u vezu sa Šveđankom Izabelom Anderson kojojo se kleo na ljubav. Njihova veza je bila kratkog maha, ali sa turbulencijama ravnim pravoj španskoj sapunici. Kako mladi takmičar važi za čoveka koji mora imati ženu pored sebe, koja će ga slušati i titarati mu, uskočio je u aferu sa imenjakinjom svoje bivše vernice, Izabelom Alijoski, koja je poput vetra i ne može se vezati.

Pošto je Alijoski bila sa njim da kako bi provocirala svoju veliku ljubav Lakića, i kako bi možda našla utehu u njemu, ta veza nije potrajala, jer je Benjo zaskočio svoju cimerku Milicu.

Pljuštali su poljubci i nežnosti sve do ranih juranjig časova, ali i vatreni se*s koji su imali naočigled svih cimera u vili, s obzirom na to da su se zaigrali pa upali u tuđi krevet, i to ni manje, ni više, nego u postelju Dine Galorini, koja videvši to, strgla je postelju sa njih dvoje, a zatim su svi mogli da vide njihova naga tela u akciji.

Poznato je da je tuš kabina mesto ovakvih susreta. Benjo se našao u nebranom grožđu jer je ovo već treća devojka u vili kojoj je dao sebe, koja je od devojka sledeća na spisku?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter