Izvor:
23.09.2018 u 13:13
0

OVOME SE NIKO NIJE NADAO: NEĆETE VEROVATI KAKO SE PREDSTAVIO! U vilu ušao MILIČIN MOMAK! Nije imao reči hvale za nju! (VIDEO)

Ovome se niko nije nadao!

Ekskluzivno za Happy portal, Miličin dečko progovorio o njihovom poznanstvu.

Kako je trenutno broj jedan tema o seksualnom odnosu između Milice Štavljanin i Benjamina Spahović, želeli smo da čujemo mišljenje iz prve ruke.

Međutim, na početku ostali smo u šoku, kada je Nikola, za koga je Milica izjavila da su u vezi, izjavio da su oni samo prijatelji.

Kroz intervju nije imao uopšte reči hvale za njegovu, kako kaže drugaricu, te je rekao da se uopšste nije snašla u vili, kao i to da nije ponosan na svoju Milicu.

Njemu je društvo pravila i Miličina mama koja nije želela da da izjavu, ali imaće da joj mnogo toga kaže kada je bude videla.

U videu koji sledi, pogledajte kako se predstavio i šta je sve rekao o Milici, Nikola:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter