Izvor:
30.08.2016 u 03:50
0

ZAR ĆE OVAKVA U EMISIJU? Ružica pokazala… (VIDEO)

Voditeljka muzičkog kampa "Maldivi" Ružica Veljković iako radi na Happy televiziji, ne prestaje sa detinjarijama, pa je tako ovaj put pokazala kako se ludo zabavlja u šminkernici i to pred emisiju.

Pobednica četvrte sezone rijaliti programa "Parovi" pripremala se za ulazak u "Maldive", ali se prethodno našalila sa samom sobom. Njoj je šminkerka nacrtala brkove, a sudeći prema komentarima na Instagramu, njenim pratiocima se to veoma dopalo.

Naravno, Ružica se samo šalila, a mnogi su komentarisali kako je veoma duhovita i pozitivna. Pogledajte u videu kako je to izgledalo:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter