Izvor:
30.08.2016 u 03:21
0

POTPUNO NEOČEKIVANO: Vesna Rivas će ZAPLAKATI kada bude čula šta su za nju… (FOTO)

Učesnica rijaliti programa "Parovi" koji je oborio sve rekorde gledanosti, Vesna Rivas, definitivno je voljena među narodom, a posebno kod njenih "Irvasa" – fanova.

Naime, Vesnini obožavatelji i pratioci napravili su mozaik sa likom irvasa s obzirom na to da se njeni fanovi tako zovu.

Vesnini admini su bili vredni pa su uradili mozaik sa Irvasom nasoj Veki, sa posvetom da je vole njeni irvasi. Mozaik smo uradili sa puno ljubavi u ime svih ljudi koji su nesebično podržavali našu Vesnu tokom godinu dana boravka u 'Parovima'… Vesna je naša kraljica i njeni irvasi su uvek uz nju – stoji u opisu fotografije.

Pogledajte šta su Vesnini fanovi uradili za nju:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Vesna Rivas Fan Klub

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter