Izvor:
19.08.2018 u 21:16
0

NEĆETE VEROVATI OČIMA: Produkcija je za „PAROVE 7.“ spremila OVO! (VIDEO)

Kako se septembar približava, čitaoci su sve znatiželjni oko imena takmičara koji će ući u najnoviju sezonu renovirane vile.

Međutim, do početka ima još veoma malo vremena, ali do tada mi vam otkriva sve novitete koji će se desiti tokom emitovanja nove sezone.

Dok takmičare prolaze kasting pitanja, Produkcija sprema svakakva iznenađenja za gledaoce koja do sada nisu viđena na našim prostorima.

Naime, organizatori su rešili da novim ambijentom promene i ceo koncept, te će stanari vile biti pred surovim zadacima, koji će vas ostaviti bez daha. Profili učesnika biće do sada najintrigantniji, što će im dodatno otežati prelazak na sledeći zadatak.

Koliko su ozbiljno shvatili zadatak da pomere granice rijaliti programa, govori prilog u tome da se danonoćno radi na renoviranju, a govori se i da će biti proširena duplo više, te da će prizori koji budete videli na ekranima podsećati na svetski projekat.

Do tada pogledajte jedne od najzabavnijih dana u prošlim sezonama velelepne vile:

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter