Izvor:
19.08.2018 u 16:19
0

ŠOKANTNO SAZNANJE: SLAVNA MULTIMEDIJALNA LIČNOST ULAZI U SEDMU SEZONU „PAROVA“?

Početak najgledanijeg zabavno-humorističkog programa sve je bliži.

A, produkcija "Parova" otkrila je da će prvi kadrovi nove sezone biti emitovani iz Italije, i to sa dve lokacije, iz Rima I Venecije.

Ono što je takođe poznato je informacija, da se vila renovira, te da će budući takmičari uživati u luksuzu više nego ikada.

Kako happytv.rs, nezvanično saznaje, među novim učesnicima, naći će se dobro poznata, multimedijalna ličnost, čiji identitet ne želimo da otkrivamo, ali možemo nagovestiti da se radi o osobi ženskog pola.

Popularna dama, bila je autorka i voditeljka u raznim poznatim emisijama, ali se bavila i muzikom.

Publika je pamti duži niz godina i po ulogama u različitim serijama i filmovima.

Njena karijera dostigla je vrhunac, kada su u javnosti isplivala dva porno snimka, na kojima je glavna akterka upravo moguća učesnica parova.

Da li će se u novoj postavi takmičara za sedmu sezonu "Parova", naći i ona, saznaćete ako ostanete uz program Happy televizije.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter