Izvor:
18.08.2018 u 14:06
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Najkontroverznija učesnica rijalitija „Parovi“ ulazi u SEDMU sezonu?!

Do sada neviđeni rijaliti format na našim prostorima!

Produkcija je opremila vilu u potpuno novom ambijentu. Zidovi, nameštaj, sve je zamenjeno notom Venecije. Ali to nije sve, iznenađenjima nikad kraja. Produkcija srećne televizije rešila je da takmičare prebaci u Italiju, odakle će biti emitovani.

Prvih mesec dana učesnici rijalitija "Parovi", uživaće u duhu Venecije, a mi ćemo to ispratiti do tančina kao što ste već navikli.

Bivša učesnica "Parova", Ružica Veljković nije želela da otkrije da li ulazi u sedmu sezonu, želela je da ostane misteriozna, ali izvor blizak njoj je zvanično obećao spektakl ukoliko Ružica uđe.

– Mislite da ste je videli u svakom izdanju, ali moja Ruška nije pokazala sve šta ume i može.Ne znam da li će sigurno ući, ali verujte mi da je ona rođena spremna i da ako bi ušla u novu sezonu, pobeda joj je zagarantovana-

Veljkovićeva se samo nasmejala na konstataciju svog prijatelja i poručila nam da budemo u pripravnosti, a ona će nas obevaštavati na vreme o svojim daljim planovima.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter