Izvor:
17.08.2018 u 13:22
0

USKORO NOVA SEZONA RIJALITIJA „PAROVI“: PAROVI U KARANTINU U VENECIJI?! (FOTO)

Prve dane učesšća u sedmoj sezoni šou programa, pojedini učesnici rijalitija Hepi televizije provešće baš u najlepšim evropskim gradovima!

S obzirom da je dvorište vile u kojoj već šest sezona borave učesnici rijalitija “Parovi” u motivima lepe Venecije, nije čudno što če takmičari karantin da provedu u Italiji, mada je sve glasnije komentarisanje, da bi to mogao biti –Pariz.

Istina je da će prvi momenti rijalitija, krenuti, baš iz ovog okruženja –potvridili su nam u produkciji Hepi televizije, koja, ove sezone menja concept, ali taman toliko da sve bude novo, ali pod obrisima poznatog brenda najgledanijeg rijalitija na našim prostorima.

Za sada se ne zna koliko učesnika će se zadržati I početak započeti iz ovih gradova, ali je izvesno da će biti spektakularno. Vila ce I dalje biti luksuzna, ucesnici potpuno drugaciji, a “Parovi” ce opravdati epitete – najgledaniji zabavno humoristicki program.

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter