Izvor:
20.08.2019 u 22:24
0

PROKLETSTVO SE NADVILO NAD MARINKOVIĆEM, NE ZNA ŠTA ĆE SA SOBOM: Slomio se pred kamerama, a onda je otkrio RAZLOG UŽASAVAJUĆEG ODNOSA SA JELENOM! Krv će vam se ZALEDITI U ŽILAMA!

Ivan Marinković ušetao je u kuću "Novajlija", te je počeo priču.

-Desilo se to da smo Jelena Ilić i ja opet u svađi, ne baš maloj, nego velikoj. Nisam došao da bih patetisao, samo govorim da prolazim kroz teške trenutke sa svojom verenicom. Ne znam kako će to da se završi- kazao je Ivan.

-Proveli smo mnoge lepe trenutke, ali eto, dešavaju se nepredvidive stvari.

Onda je progovorio o tome da li misli da je njegova veza sa Jelenom vredna bola koji trpi.

-Kad se nađeš pred tako nečim, nema iskustva koje godine donose. Volim je, i dalje volim tu ženu, trpim sve zbog ljubavi.

Vuk Đuričić i Aleksandar Požgaj su izrazili svoju zabrinutost.

-Možda postoji neka crna magija tu, između vas- kazao je Vuk.

-Nisam pre verovao u to, mada sam znao osobe koje se bave tim, ali sada počinjem da mislim da jeste zaista stvarno- odvratio je Ivan.

http://happytv.rs/zabava/rijaliti-parovi/157234/dovatili-se-pa-objavili-sksi-fotku-iz-kreveta-18-vrucina-im-ne-smeta-strast-se-rasplamsala-kao-sumski-pozar-foto

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter