ILIĆEVA OTVORILA "PANDORINU KUTIJU": Ispričala DETALJE GOLGOTE KROZ KOJU JE NEDAVNO PROŠLA, "Novajlije" ZANEMELE! (FOTO)

Ivan Marinković je večeras i više nego iskren, te je bez dlake na jezku komentarisao raznorazne situacije iz kuće "Novajlija" u kojim su glavni akteri takmičari ovog rijalitiija.

Naime, iskushni rijaliti igrač smatra da se Mustafa Bašatlija uzvezdio, što je mnoge takmičare ovog šou programa iznenadilo.

- On provocira i ide toliko daleko da povređuje - rekla je Ljiljana.

Jelena se nadovezala na ovu priču, a onda je svim učesnicama otkrila kako da se izbore sa raznoraznim provokacijama.

- Nama ovakve priče nisu nove. U rijalitiju dođe momenat kada neko želi da vas isprovocira na bilo koji način. Pominjali su mi abortus, starije ljubavnike, političare. Pominjali su mi majku, sestru - počela je Jelena priču, te nastavila.

- Nisam navikla na takve reči koje su mi upućivali. Mnogo vremena je potrebno provesti u takvom okruženju da bi se navikli na ružne reči. Dotakli smo se teme kako posle 11 meseci rijaliti utiče na tvoj život van kamere. Mnogi se u takvim programima trude da vas povrede, jer žele da vas totalno dotuku. U tim slučajevima vi želite da budete poput njih. Ali najbolji odgovor na sve to treba da vam bude ignorisanje, jer će ih to posebno dotući. Ako možete tako da odigrate, to vam je najbolji savet. Svakodnevne uvrede i brutalne laži utiču na vaše samopouzdanje, zato sam se ja povlačila u sebe. Osećala sam se u tim momentima kao da ne pripadam tu. Ovde ste mnogo kraće ovde,i lakše ćete prevazići takve situacije - iskrena je Ilićeva, dok su je "Novajlije" pažljivo slušale.

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Ispovesti
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro