NAJSEKSIPILNIJI UČESNIK LETNJEG KAMPA EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Otkrio koja takmičarka je osvojila njegovo srce!

1. Jučerašnja rasprava sa Tijanom i Hristinom izazvala je oprečne komentare na društvenim mrežama.Zašto su te nazvali emotivno nedostižnom osobom, da li si stvarno takav, jer smo imali prilike da čujemo tvoja osećanja prema nekim kamperkama?

- Drago mi je da smo izazvali komentare na društvenim mrežama, to znači da smo zanimljivi.Nisam emotivno nedostupna osoba,samo imam drugačije definicije ljubavi, strasti, veze i kombinacije.Ja volim mnogo da se zezam, na neki način uvek isprovociram to da se drugi ljudi izjasne da bih formirao neka početna mišljenja o njima, da bih video njihove stavove.Dostupan sam bio uvek i ostaću samo jednostavno nisam pronašao osobu koja će da ispunjava sve neke stvari koje ja zamišljam u svojoj glavi.

2. Sinoćna izjava da ti se Leontina sviđa nije iznenadila gledaoce,obzirom da si pre samo nekoliko dana rekao da će ti ona biti devojka.Zašto ti se Lee svidela i da li si i dalje siguran da ćeš uspeti da je osvojiš, nasuprot tome što ona ima svoju priču sa Lazarom?

- Rekao sam da mi se Lee najviše sviđa od devojaka iz kampa sa kojima živim.Ona mi je nekako najkopletnija ako pogledam i izgled i neke njene ciljeve, ambicije i stavove.

3. Tokom večeri si sa kamperima podelio da strahuješ od osude javnosti zbog uvaranja Ani jer je previše mlada, kako si objasnio. Kako to komentarišeš, obzirom da si izjavio da ti se i Lee i Ana sviđaju?

- Nisam rekao da strahujem od javnosti, rekao sam da bi ipak trebalo da biram kakve reči upućujem nekome ko je maloletan, jer ne želim da se šalim sa takvim stvarima.Ne želim da povredim osobe koje nemaju dovoljno životnog iskustva i koje su pune nekih strahova.

4. Sinoćna Hristinina izjava šokirala je sve.Naime ona je izjavila da sedam meseci nije imala seks.Kako to komentarišeš, koliko si ti dugo izržao bez seksa?

- Iskreno, nema ništa loše u tome što nije imala seks sedam meseci, ali opet mi se malo kosi u glavi to što kaže da ima seks samo u vezi,a u vezi nije već dve godine.Četiri meseca sam bio bez seksa,to je najduži period,jer sam sebi zadao izazov koji sam želeo da ispunim.

5. Za koga smatraš da je najslabija karika u timu?

- Mislim da bi Ana mogla da bude najslabija karika jer je mnogo plašljiva,ali je teško zameniti Jelenino mesto.

 

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Posle ručka
16:30 Serija: Suze moje sestre
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:55 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live