MAŠINOVOĐA ČUO ČUDAN ZVUK, ALI GA JE IGNORISAO: Policija u napuklom nosu superbrzog voza zatekla HOROR! (VIDEO)

Jezivi incident dogodio se pošto je mašinovođa ignorisao neobičan zvuk udara. Kasnija policijska istraga otkrila je ljudske ostatke u napuklom nosu voza.

Slučaj navodnog samoubistva u Japanu doveo je do uznemirujućeg otkrića japanske policije. Naime, u napuklom nosu superbrzog voza pronađeni su ostaci 52-godišnjeg muškarca.

Ova jeziva serija događaja započela je kada je mašnovođa čuo zvuk udara, ali kako je mislio da se radilo o životinji nastavio je s vožnjom bez da je prijavio incident operativnom kontrolnom centru.

Tek je kasnije tog dana vozač voza koji je prolazio u suprotnom smeru primetio napukli nos, te je prijavio štetu kontrolnom centru. Odmah je naređeno hitno zaustavljanje oštećenog voza kako bi se izvršila istraga. Pozvana je i policija koja je ubrzo otkrila delove ljudskog tela zaglavljene u oštećenom nosu.

Japanski ministar saobraćaja i turizma Keiči Iši naredio je kompaniji da istraži ponašanje mašinovođe. Još nije objavljeno da li će protiv njega biti preduzete neke disciplinske mere.

 

Net.hr
Foto: Youtube/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost