Izvor:
20.05.2018 u 23:15
0

ERDOGAN: BiH je danas pokazala da je demokratska država!

Turski predednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je na Kongresu Unije evropskih-turskih demokrata (UETD) u olimpijskoj dvorani "Zetra" u Sarajevu da su vlade evropskih zemalja, za razliku od BiH, danas pale na ispitu iz demokratije.

"Evropske države koje smatraju da su kolevka demokratije, danas su pale na ispitu. A BiH je danas pokazala da je demokratska država", rekao je Erdogan na Kongresu UETD-a, koji je zapravo predizborni skup uoči prevremenih predsedničkih izbora u Turskoj, zakazanih za 24. juni

.Erdogan je planirao da predizborne skupove vladajuće AK partije održi u Nemačkoj i Holandiji, ali su vlasti tih zemalja to zabranile.

Izvor: Kurir
Foto: Twiter/CNN International‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter