Izvor:
18.04.2018 u 19:09
0

Tramp potvrdio istorijski sastanak: Šef CIA i Kim Džong UN za istim stolom!

Predsednik SAD Donald Tramp potvrdio je da se šef CIA Majk Pompeo sastao sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom.

Kako je napisao Tramp na Tviteru, susret se dogodio prošle nedelje.

“Sastanak je prošao veoma glatko i pokazani su dobri odnosi. Denuklearizacija će biti odlična stvar za svet, ali i za Severnu Koreju”, napisao je Tramp.

Da podsetimo, mediji su ranije preneli da je kandidat za američkog državnog sekretara i doskorašnji direktor CIA Majk Pompeo tajno posetio Severnu Koreju tokom uskršnjih praznika.

Tamo se sreo sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom, kako bi razgovarali o planiranom samitu Kima i američkog predsednika Donalda Trampa, izjavio je neimenovani američki zvaničnik.

Tom posetom, Pompeo je postao prvi od najviših američkih zvaničnika koji se sreo sa Kimom i time dao snažan znak da Tramp želi da razgovara sa severnokorejskim liderom, prenosi Rojters.

b92.net
Foto: wikipedia, Twitter/The Indian Express

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter