Izvor:
02.05.2016 u 18:53
0

DANSKA: Produžava se kontrola na granici sa Nemačkom

Danska će produžiti privremenu kontrolu na svojoj granici sa Nemačkom za još 30 dana, do 2. juna, saopštilo je dansko Ministarstvo za imigraciju, integraciju i stambenu izgradnju.

Zvanični Kopenhagen je prvi put uveo privremenu pograničnu kontrolu 4. januara, kao odgovor na slične korake koje je preduzela Švedska reagujući na veliki priliv migranata sa Bliskog Istoka i iz Afrike, preneo je Rojters.

Danska vlada smatra da je pogranična kontrola i dalje neophodna kako bi se izbeglo nagomilavanje većeg broja ilegalnih migranata u Danskoj, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Scandinavia Standard

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter