Izvor:
02.05.2016 u 15:11
0

EKSPLOZIJA RUČNE BOMBE: Poginulo četvoro ljudi

Najmanje četvoro ljudi je poginulo u eksploziji bombe kućne izrade na kojoj su radili u svojoj kući u indijskoj saveznoj državi Zapadni Bengal, gde su u toku napeti lokalni izbori, saopštila je danas tamošnja policija.

U toj eksploziji u selu oko 360 kilometara severno od Kalkute, u blizini granice sa Bangladešom, takođe je povređeno šest ljudi, prenela je agencija AFP.

Policija istražuje zašto su građani pravili bombu, ali zasad niko nije uhapšen, izjavio je upravnik policije Zapadnog Bengala Anuž Šarma.

U Zapadnom Bengalu u četvrtak treba da se održi poslednji krug lokalnih izbora. U tom delu Indije članovi rivalskih stranaka ponekad postavljaju bombe ručne izrade kako bi zaplašili glasače uoči glasanja.

Indijske vlasti su u Zapadnom Bengalu zbog izbora rasporedili dodatne policijske snage.

Premijer te indijske savezne države Mamata Banerdži će se na izborima suočiti sa rivalima iz levičarskih stranaka, kao i hinduističkom nacionalističkom strankom Baratija DŽanata, koja vlada na nacionalnom nivou.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter