Izvor:
18.02.2018 u 16:17
0

IRAN: Poginulo svih 66 putnika u padu aviona!

Avion ATR 72 u kojem se nalazilo 66 osoba srušio se u području grada Semirom u iranskoj provinciji Isfahan. Portparol iranske aviokompanije "Aseman erlajns" rekao je da u nesreći nema preživelih.

Kako je navedeno, u avionu se nalazilo 60 putnika, među kojima i jedno dete, i šest članova posade.

Avion ATR-72 "Aseman erlajnsa", koji je leteo od Teherana ka gradu Jasudž na jugozapadu Irana, srušio se u blizini zabačenog planinskog regiona Semirom, oko 620 kilometara južno od Teherana.

Avion je pao u planinskom području, a loši vremenski uslovi otežavali su spasilačkim timovima da stignu do mesta nesreće.

Guverner Semiroma je rekao da spasilački helikopteri ne mogu da se spuste na mesto nesreće zbog guste magle, dok spasilačke službe pkušavaju da do lica mesta dođu kopnenim putem.

Izvor: Alo!
Foto: Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter