Izvor:
28.06.2016 u 17:54
0

STRAVIČNE PRETNJE SVETU NA BOŠNJAČKOM JEZIKU: Džihadista pozvao na uništenje HRIŠĆANA, posebno se osvrnuo na BALKAN! (VIDEO)

Nova video pretnja, koju je na svom portalu preneo britanski Dejli Mejl, užasnula je Amerikance, ali i region budući da džihadista proziva stanovnike Amerike, Kanade, Australije, Evrope i posebno Balkana i to na čistom bosanskom jeziku.

U devetominutnom video zapisu se preti i stanovnicima San Franciska i Las Vegasa, a preko slika Golden Gejta i Las Vegas Stripa ide glas naratora koji slavi Omara Metena, koji je ranije ovog meseca u noćnom klubu u Orlandu pobio 49 ljudi.

Veruje se da je video sniman u Mosulu, no američke lokacije su autentične, tvrde stručnjaci, navodi Mejl.

"Ustanite muslimani, ubijajte hrišćane i njihove sluge u njihovim gradovima i njihovim državama. Postavljajte eksplozive pod njihova auta, u njihove kuće i urede… Ubijajte ih snajperima i prigušivačima, ubijajte ih pa makar i nožem i nemojte da pravite razliku između vojnika i civila...", poručuje džihadista na bosanskom jeziku.

Video pogledajte ovde.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter