Izvor:
22.09.2017 u 13:13
0

KIM DŽONG UN O TRAMPU: „On je poremećen i skupo će platiti!“

Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da će ta zemlja razmotriti "najviši nivo tvrdih kontramera u istoriji" protiv SAD reagujući na najnoviju pretnju predsednika SAD Donalda Trampa da će "potpuno uništiti" Severnu Koreju.

Kim je Trampa nazvao "poremećenim" a njegove izjave "najžešćom objavom rata u istoriji, prenosi Rojters.

On je dodao da Trampov govor u UN potvrđuje da je nuklearni program Pjongjanga bio "ispravan put".

"Njegove opaske su me uverile, a ne zastrašile ili zaustavile, da je put koji sam izabrao pravilan i da ga moram slediti do kraja", naveo je Kim u saopštenju koje je prenela zvanična severnokorejska agencija KCNA.

"Kao čovek koji predstavlja Demokratsku Narodnu Republiku Koreju i u ime dostojanstva i časti moje države i naroda, kao i u vlastito ime, učiniću da čovek koji ima svojstvo vrhovnog komandanta u SAD skupo plati za svoj govor", rekao je Kim, koristeci zvanični naziv Severne Koreje, prenosi Rojters.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Facebook/Samzer Schneeflocken‎

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter