Izvor:
19.09.2017 u 22:08
0

TRAMP GUBI STRPLJENJE: Uništićemo Severnu Koreju ako ugrozi SAD!

Američki predsednik Donald Tramp danas je u svom prvom obraćanju sa govornice UN uputio oštre kritike na račun Severne Koreje zbog njenog nuklearnog programa, poručivši da ako Amerika ili njeni saveznici budu ugroženi Vašington neće imati drugog izbora nego da potpuno uništi Severnu Koreju.

"SAD imaju veliku snagu i strpljenje, ali ako budu primorane da brane sebe ili svoje saveznike, nećemo imati izbora nego da potpuno uništimo Severnu Koreju", rekao je on.

On je takođe za lidera lidera te zemlje Kim Džong Una rekao da je "raketaš (Rocket Man) u samoubilačkoj misiji", prenosi Rojters.

"Sada je vreme da sve zemlje rade zajedno da izoluju Kimov režim sve dok on ne prestane sa neprijateljskim ponašanjem", rekao je on.

"SAD su spremne, voljne i mogu, ali nadaju se da to neće biti neophodno", rekao je Tramp.

Blumberg primećuje da obraćanje Trampa iz prvog reda prati delegacija Severne Koreje.

On se osvrnuo i na Iran koji je nazvao "otpadničkom državom" i "korumpiranom diktaturom" čiji je glavni izvozni proizvod nasilje.

"Iskreno, nuklearni sporazum sa Iranom je sramotan za SAD. Verujete mi. Vreme je da nam se ceo svet pridruži u traženju od iranske valde da okonča svoje težnje ka ubijanju i uništenju", rekao je Tramp.

Govoreći o Venecueli, predsednik SAD je rekao da tamošnja situacija "neprihvatljiva".

Tanjug
Foto: Twitter/FloridaforHRC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter