Izvor:
18.06.2016 u 20:28
0

MINISTAR ŠOKIRAN: Starac UBIO jednog i ranio drugog POLICAJCA!

Jedan policajac u Finskoj je ubijen, a drugi je zadobio teške povrede iz automatskog oružja nakon što je na njih pucao stariji muškarac (73) koji je potom izvršio samoubistvo.

Policija u Vihtiju, severozapadno od Helsinkija, uputila je sinoć na zabačeno imanje, gde je prethodno prijavljena pucnjava, nekoliko policajaca na koje je kada su se približili kući otvorena vatra. Naoružani muškarac je na kraju izvršio samoubistvo, verovatno iz vatrenog oružja, saopštila je policija, prenosi AP.

Finski predsednik Sauli Ninisto rekao je da je Finska "uznemirena" a ministar unutrašnjih poslova Peteri Orpot napisao je na Tviteru da je "šokiran".

U Finskoj je od 1917. godine na dužnosti ubijeno 130 policajaca, a poslednji put se to dogodilo 2007. godine.

Tanjug
Foto: Twitter/fop2014

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter