Izvor:
22.03.2017 u 13:49
0

ZEMLJOTRES POGODIO BALI: Turisti u panici!

Zemljotres jačine 5.5 Rihterove skale potresao je jutros Bali, i nije izazvao veću štetu, ali je uznemirio turiste koji su panično napuštali hotele.

Zemljotres se desio malo posle sedam sati po lokalnom vremenu, a epicentar potresa bio je oko 10 kilometara severoistočno od prestonice Denpasara, na dubini od 118 metara i ne toliko daleko od popularnih odmarališta na jugu ostrva, prenosi AFP.

Kako su navodi, gosti su izjurili iz svojih soba nakon zemljotresa, a lokalni stanovnici su primetili da su neki od njih bili "u blagoj panici".

Indonezija se nalazi na takozvanom "vatrenom prstenu", gde se sudaraju tektonske ploče, što izaziva česte seizmičke i vulkanske aktivnosti.

Tanjug
Foto:Twitter/Fokusba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter