Izvor:
15.05.2016 u 17:36
0

NJEMU JE SVEJEDNO: Trampa ne brine mogući izlazak Velike Britanije iz EU

Pretendent na republikansku nominaciju za predsedničke izbore u SAD Donald Tramp rekao je danas da izlazak Britanije iz Evropske unije ne bi ništa promenio kad je reč o potencijalnom trgovinskom sporazumu sa SAD ukoliko on postane predsednik.

– Prema svakom ću se ophoditi pošteno, ali mi je svejedno da li su oni u EU ili nisu – rekao je Tramp za ITV, prenosi Rojters.

Američki predsednik Barak Obama poručio je tokom prošlomesečne posete Londonu da će se Britanci, ukoliko odluče da odu iz EU na referendumu 23. juna, naći "na kraju reda" za trgovinski sporazum sa SAD, podseća britanska agencija.

Tanjug
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter