Izvor:
10.05.2016 u 23:16
0

Džulijan Asanž dobio LJUBIMCA KOJI IMA TVITER da mu pravi društvo

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž neće više biti toliko usamljen u ambasadi u Londonu, gde živi već gotovo četiri godine pošto je dobio mače da mu pravi društvo.

Vest o Asanžovom mačetu objavio je Vikiliks – poznat po otkrivanju dubokih državnih tajni – i njegova medijska ispostava Sanšajn pres (Sunhine Press).

Vikiliks je naveo da je mače poklon od Asanžove dece da "pravi društvo njihovom ocu".

Asanž se nalazi u ambasadi Ekvadora u Londonu od 2012. gde se sklonio da ne bi bio izručen Švedskoj za ispitivanje po optužbama za navodno seksualno napastvovanje. Britanska policija je najavila da će ga uhapsiti ako napusti zgradu ambasade, i izuzev povremenih izlazaka na balkon, on godinama nije izašao napolje.

Asanž strahuje da bi mogao da bude predat SAD da odgovara za moguće optužbe vezane za Vikiliksovu objavu tajnih dokumenata.Vikiliks i Sanšajn pres su objavili sliku mačeta i Asanža. Mače još nije dobilo ime ali ima svoj tviter nalog.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/Bri6512


PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter