Izvor:
10.05.2016 u 18:44
0

NAPAD U MINHENU: Poznato IME napadača sa železničke stanice

U mogućem terorističkom napadu koji se dogodio rano jutros na železničkoj stanici Grafing, u Minhenu, stradala je jedna osoba od 56 godina, dok je troje povređeno.

Kako piše britanski Independent, osumnjičeni je odmah uhapšen, a za sada je poznato da ima 27 godina, da je nemac, bez policijskog dosijea i da se zove Paul H.

Takođe, navodi se da je napad počeo u vozu, gde je prva žrtva povređena, da bi zatim osumnjičeni ranio jednu osobu unutar stanice i dvoje biciklista.

Tri teško povređene osobe su muškarci od 43, 55 i 58 godina.

Podsećamo, očevici navode da je napadač pre napada uzviknuo “Alahu Akbar” (Bog je veliki) zbog čega se sumnja na teroristički napad.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/ITV News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter