Izvor:
09.12.2019 u 16:45
0

POKUŠAO DA UKRADE KNJIGU: Meksiko opozvao svog ambasadora u Argentini!

Meksiko je opozvao svog ambasadora u Argentini nakon što se pojavio video snimak koji sugeriše da je pokušao da ukrade knjigu iz jedne knjižare u Buenos Airesu.

Ambasadoru Oskaru Valeru Rekiju Beseri je "naloženo da se vrati kući", izjavio je meksički sekretar za spoljne poslove Marselo Ebrard.

Diplomata će, kako se navodi, biti predmet istrage etičkog odbora.

Ukoliko se utvrdi da je ambasador ukrao knjigu, dobiće otkaz, rekao je Ebrard, ukazujući na "nultu toleranciju za nečasno ponašanje".

Ovim povodom oglasio se i meksički predsednik Andres Manuel Lopez Obrador koji je rekao da je ovaj incident "za žaljenje", ali je i upozorio da se prerano ne donose zaključci.

Predsednik je naveo da je ambasador Besera karijerni diplomata.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter