Izvor:
22.11.2019 u 17:42
0

ZAPREPAŠĆUJUĆI PRIZOR U AVIONU: Ustima iz bešike isisavao urin!

Svi su gledali u neverici.

Stariji putnik (70) potražio je lekarsku pomoć jer nije mogao da urinira na letu iz Kine za Njujork.

Posada aviona poslala je poziv za hitnu pomoć tražeći lekare na letu.

Dr Džang Hong (55) i dr Sijao Džangkćang uradili su neverovatno.

Oni su hteli da naprave improvizovani kateter, ali nije uspeo zbog nedostatka vazdušnog pritiska i prostora. Umesto toga, dr Hong je koristio plastičnu cev za ispiranje i usisavao ustima 800 mililitara urina nesrećnog čoveka.

Muškarac je ostatak leta proveo ležeći u zadnjem redu, a lekar ga je pregledao po dolasku u Njujork.

Neverovatne fotografije prikazuju doktora koji usisava urin iz zatvorene bešike starijeg čoveka pošto on nije mogao da urinira tokom leta iz Kine za Njujork.

70-godišnji putnik bio je u avionu "China Southern Airlines" 19. novembra kada je zatražio hitnu pomoć i rekao osoblju leta da ne može da urinira. Stjuardese i stjuardi pitali su prisutne putnike da li je na brodu ima lekara. Srećom, bila su dva vaskularna hirurga, dr Džang Hong i dr Sijao Džangkćang.

Improvizovani kateter za izvlačenje urina nije uspeo i lekari su utvrdili da je putnikova bešika blizu pucanja. Tako je dr Džang došao na ideju da improvizuje i upotrebi plastičnu cev. Potom je proveo skoro 40 minuta usisavajući gotovo litar tečnosti iz čovekove bešike svojim ustima.

– Spasavanje ljudi je osnovna dužnost lekara – rekao je on posle incidenta.

Alo.rs
Foto: Twiter/A Pie de Ruta‏
@APiedeRuta

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter