Izvor:
16.11.2019 u 13:49
0

HRANILI BEBU SAMO SIROVOM HRANOM: Dečak (1) umro od gladi, roditelji uhapšeni!

Dečak (1) imao je samo 17 kilograma kad je 27. septembar umro u roditeljskom domu roditelja Ryana i Sheile O'Leary sa Floride. Par je optužen za nemarno ubistvo i zanemarivanje dece.

Sheila (35) je rekla policiji da se dečak rodio kod kuće i da nikad ranije nije bio kod lekara. Beba veganskog para umrlo je od neuhranjenosti jer su ga hranili samo sa voćem i sirovim povrćem, kažu policajci.

Kad je umro, rekla je da nije jeo hranu nedelju dana – mislila je da je to zato što mu je pukao zub – i dojila ga je.

Par je optužen za nemarno ubistvo i zanemarivanje deteta.

Policija je rekla da je majka Sheila, domaćica, rekla detektivu da je dojila sina oko 4 ujutru kada je počeo teško disati.

Bila je zabrinuta jer se to prvi put dogodilo, ali rekla je da nije zvala pomoć jer je zaspala. –

Proglašen je mrtvim u roditeljskoj kući u Cape Coral-u na Floridi, nakon što se majka probudila i primetila da ne diše i da je hladan.

Nazvala je 911 dok je njen 30-godišnji suprug pokušavao oživeti dečaka, napisala je policija u izjavi koju je dobio Fort Myers News-Press.

Smrt dečaka uzrokovala je neuhranjenost, uključujući dehidraciju, probleme s jetrom i oticanje ruku, stopala i potkolenica, utvrđeno je obdukcijom.

Sheila je rekla policiji da su stopala detetu otekla i nekoliko nedelja ranije, a nije hodao toliko kao pre.

Policija je saopštila kako je dečak težio svega 17 kilograma, što je prosečna težina za dete od sedam meseci.

Prosečna težina za 18-mesečno dete je 24 kilograma.

U izjavi, policija je potvrdila da su roditelji imali troje dece u kombiju kada su razgovarali s detektivom.

Dve od njih – devojčice od tri i pet godina – bile su izuzetno malene i težine ispod proseka za njihovo doba, a bile su bledo-žućkaste boje, objavila je policija.

Jednoj je devojčici zub pocreneo od propadanja, što je zahtevalo operativni zahvat.

Treće dete, djevojčica, izgledala je zdravije i bila je Sheilaina ćerka iz prethodne veze. To je dete verovatno bilo zdravije jer ostaje s ocem svaka dva meseca.

Na temelju evidencije iz zatvora, par je blizu prosečne visine i težine za njihovu dob, objavio je News-Press.

Izvor: 24sata.hr
Foto: news-press.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter