Izvor:
07.11.2019 u 12:46
0

KATASTROFA U SNEŽNOJ OLUJI NA HIMALAJIMA: Paralizovan region Kašmira – TRI osobe POGINULE! (FOTO)

Najmanje tri osobe su nastradale danas u obilnim snežnim padavinama u himalajskom delu Kašmira, a region je paralizovan, saopštili su zvanicnici.

Dubok sneg blokirao je neke puteve i oštetio dalekovode, poremetivši život u tom regionu, preneli su mediji.

Prema rečima civilnog administratora Basera Kana, dva nosača koja su radila za indijsku vojsku su upala u duboku klisuru u pograničnom području sa Pakistanom i sada se traga za njihovim telima.

Jedan muškarac koji je radio za elektorodistribuciju Sringara, dok je pokušavao da povrati napajanje strujom, pao je sa stuba i poginuo na licu mesta, naveli su zvaničnici.

Sneg je oštetio stabla jabuka, oslonac ekonomije regiona, putevi su uglavnom pusti, a letovi na i sa aerodroma u Sringaru su otkazani.

Meteorolozi predviđaju da će umereni sneg i kiša padati do sutra ujutru.

Izvor: Tanjug
Foto: Alo.rs/ g. printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter