Izvor:
07.11.2019 u 08:23
0

PROTERANA DVOJICA DRŽAVLJANA SEVERNE KOREJE: Ubili 16 ribolovaca!

Južna Koreja je danas saopštila da je deportovala dvoje državljana Severne Koreje pošto je utvrđeno da su ubili 16 kolega ribolovaca i potom pobegli u Južnu Koreju.

Južnokorejsko Ministarstvo za ujedinjenje je objavilo da su dvojica državljana Severne Koreje pronađena u čamcu južno od morske granice u subotu.

Istragom je kasnije utvrđeno da su oni ubili 16 kolega i pobegli u Južnu Koreju, navodi se u saopštenju južnokorejskog ministarstva.

Portparol ministarstva Li Sang-min je rekao da su oni danas proterani iz Južne Koreje i da je prethodno o tome obavešten Pjongjang.

Detalji oko ubistva ribolovaca zasada nisu poznati.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter