Izvor:
22.10.2019 u 17:11
0

IRAK: Američki vojnici NEMAJU dozvolu da ostanu u zemlji!

Američke trupe koje napuštaju Siriju i idu u susedni Irak, nemaju dozvolu da ostanu u toj zemlji i moći će samo da prođu, saopštila je danas iračka vojska.

Oni su to razumeli i pojasniće to za nekoliko sati – rekao je zvaničnik iračke vojske koji je insistirao na anonimnosti.

Saopštenje iračke vojske usledilo je nakon što je američki ministar odbrane Mark Esper rekao da će sve američke trupe iz Sirije da se povuku u Irak, odakle će rukovoditi operacijama protiv takozvane Islamske države u regionu Bliskog istoka.

Esper je kazao da namerava da razgovara sa iračkim liderima kako bi dogovorili detalje o povlačenju američkih trupa iz Sirije u Irak.

Izvor: Tanjug
Foto: Sabah/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter